Tips til innredning av hytta

Hjortero Hytter AS sin egen interiørdesigner, Christina Skjevik har mange gode tips til hytteinteriøret. Hun har lang erfaring med byggeprosjekter og all slags innredning.

hjortero hytter, innendørs

« Når hyttedrømmen endelig er i gang er det godt å ha hjelp når det kommer til farge og materialvalg. Jeg opplever at hyttekundene våre setter stor pris på at vi tilbyr profesjonell hjelp til alt fra farge på kjøkken og til innredning med møbler. Hyttene våre kan leveres ferdig møblert slik at kunden bare kan ta med tannbørsten og flytte rett inn.»

«Mitt beste tips er å innrede med personlighet. Mange er redd for at gamle sjenker eller typiske hytteskap o.l. er for gammeldags. Men det er jo bare med å bidra til at hytta har et personlig preg. Jeg ville kanskje ikke satt inn det gamle furuskatollet som har gulnet over flere år. Men med et malingsstrøk så kan det passe perfekt inn!»

«Det jeg hører oftest fra kundene våre er at de er redd det skal bli for mørkt. Men når de ser hyttene ferdig med mørke detaljer, så blir de veldig positivt overrasket. Det oppleves lunt og godt med mørke detaljer, men kan absolutt være like så lunt med lyse detaljer også. Jeg må innrømme at tømmervegger er virkelig fantastisk og innrede til. Det finnes så utrolig mange fine beisfarger, og med en rød tråd igjennom fargevalg og møbler blir det virkelig gjennomført og flott på hytta.Og ikke vær redd for mørke farger, alt handler om riktig belysning.»

«Hyttene våre leveres med mulighet for valgri farge på vegger innvendig og utvendig, dører, inngangsdør, kjøkken og baderomsinnredning. Det gir rom for mye kreativitet og kunden får virkelig en skreddersydd hytte. Jeg oppfordrer alltid til å velge en «signaturfarge» på inngangsdør og boddør som vi kan hente igjen i tekstiler og interiør inne. Hvis vi kan leke oss med ulike tekstilmateriale og litt mønster blir resultatet alltid bra.»

«Jeg er stolt av å kunne jobbe med materialer av så høy kvalitet på kjøkken, baderom og gulv, det gjør jobben min enda bedre når kunden ser det ferdige resultatet. Vi har også håndplukket et fåtall leverandører av møbler og interiør som gjør at totalpakken skiller seg ut.»

Har du lyst på et tilbud på en Hjortero Hytte? Ta kontakt med oss på firmapost@hjortero.no.