solberglia
386

Planløsning
1. etasje: Entré, gang, trapperom, tv-stue, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, 2 baderom og 2 soverom. Oppstugu/2. etasje: Trapperom/loftstue, gang, bad, 2 soverom, 2 soverom/alkover og bod.

Entré
Hyttas overbygde inngangsparti med rik utsmykking gir et eventyrlig førsteinntrykk, som forsterkes ytterligere når du trår over terskelen. Entreen har fliser på gulv, behagelig gulvvarme, vegger i håndlaft. Alle innerdører er i massivt tre og ytterdøren er tofløyet med bredt listverk rundt. Fra entreen føres du videre inn i hall og trappehall, hvor trappen er i eik.

Kjøkken og spisestue
Kjøkkenet med spisestue ligger i åpen løsning med hovedstuen, men sonene er godt markert av takhøyden. I kjøkkenet og spisestuen er det flatt tak i hvitmalt panel med downlights og mørke bjelker, mens hovedstuen har mønet himling og ligger åpent mot galleri. I spisestuedelen kan du dekke langbord til mange, mens det er enkelt å ta seg en matbit ved kjøkkenøya som har barløsning.
Kjøkkenøya rommer platetopp og utlagsvask. . I tillegg er det oppvaskmaskin og store kolonialskuffer. Andre hvitevarer integrert i innredningen er stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og kjøleskap – alle fra kvalitetsleverandøren Miele.

Stue
Stuen er perfekt – du får takhøyde til mønet og rommet bades i lys fra store vinduer. Den majestetiske utsikten blir en del av interiøret, der fargene skifter i takt med årstiden. Fra stuen er det utgang til en herlig terrasse og det er åpen løsning mot spisestue og kjøkken.

Loftstue og tv-stue
Hytta får en trivelig tv-stue på hovedplan og en loftstue i oppstugu. Rommene er holdt i samme lune stil som de øvrige deler av hytta, med en lekker kombinasjon av moderne detaljer og tradisjonsrikt håndverk. Rommene gir fin fleksibilitet og mulighet for å trekke seg tilbake med en god bok, eller noe hyggelig på tv. For familier er det genialt som filmrom for barn og ungdom, men også som ekstra overnattingsplass.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder hele tre nydelige bad og et separat vaskerom. Badene er stilmessig like med store, fliser på gulv, lune tømmervegger og downlights i himling. Det er vindu på hvert av rommene. De to badene i første etasje har toalett, dusjkabinett, og speil med belysning, mens badet i andre etasje har byttet dusjen med et boblebad. Vaskerommet har flislagt gulv og inngang fra mellomgang ved soverom, tv- stue og det ene badet.

Soverom og garderobe
Hytta får fire gode soverom, og to sjarmerende sovealkover innenfor loftstuen. 2 av soverommene ligger i første etasje, og de to andre i oppstugu. I oppstugu har du også en bod på ca. 4 kvm og i garasjen er det ytterligere lagringsplass.

Bildene er kun illustrasjoner av tilsvarende hytte