solberglia
306

Solberglia 306 er en flott og innholdsrik hytte med stavlaftsdetaljer over to plan. Familiehytta blir oppført sommeren 2018 og er plassert i naturskjønne omgivelser med gode fiske- og jaktmuligheter, kort vei til Fulufjellet Alpinsenter og 25 minutters kjøring til Innbygda med badeland. Den tradisjonelle hytta har fokus på detaljer og solid materialbruk. Interiøret er gjennomført med heltre furugulv, enstavs eikeparkett og tilpassede innredninger.

Det er adkomst til familiehytta via privat bomvei og gruset gårdsplass. Den flotte naturtomten omkranser hytta og gir tumleplass for to og firbeinte. En dels overbygget terrasse gir god plass til sittegruppe og grill hvor solrike dager kan nytes. Fra eiendommen er det en fantastisk utsikt over skogkledde åser og buktende fjellandskap.

Innenfor hilser en romslig entré velkommen. Fra entreen er det direkte adkomst til vaskerom, noe som er kjærkomment for barnefamilier og dyrehold. Videre innover i første etasje finner man en lys og luftig stue med peisovn og nydelig utsikt, et flott kjøkken med integrerte hvitevarer og plass til langbord, to soverom og et lekkert bad tilknyttet badstue.

I gangen er det trapp til andre etasje hvor man finner en koselig loftstue med valmet tak og ytterligere to soverom. En utebod tilknyttet inngangspartiet gir ekstra lagringsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser i Solberglia hyttefelt, som er et etablert og attraktivt hytteområde øst for Østby i Trysil kommune. Østby ligger ca. 30 km fra Fulufjellet Alpinsenter og ca. 25 min kjøring fra Trysil sentrum. Det er i tillegg ca. 30 km til alpinanlegg på svensk side (Stöten og Sälen).

Fulufjellet Alpinsenter (12 km) er et intimt og familievennlig anlegg i hjertet av Trysils praktfulle natur.
Alpinsenteret ligger vestvendt og solfylt innunder Fulufjellsplatået. Om vinteren finner du kilometervis med fine skiløyper og sommerstid kan du følge godt merkede turstier som tar deg innover i storslått natur.

Området byr på flere gapahuker til fri benyttelse, flere småvann i fjellområdet, samt gode fiske- og jaktmuligheter. I Innbygda/Trysil sentrum er det badeland og en liten biltur unna finner du Gjetsjøen med badeplass.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Østby. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Innbygda/Trysil sentrum et variert utvalg med bl.a. dagligvare, post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc.