Hyttehelg i drømmehytta

Langrenn, slalåm, jakt eller fiske er for mange faste aktiviteter å gjøre på hytta. Men hytteferien inneholder også kvalitetstid med familien, gode venner på besøk, herlig mat og morsom underholdning.

Ingenting slår følelsen av å låse seg inn på hytta etter en lang uke på jobb. Mange kjenner roen senker seg i det man setter seg i bilen eller på toget opp.

skitur-marka, hjortero hytter
skispor-marka-hjortero hytter

«Drømmehytta kan variere for folk flest. Derfor har vi i Hjortero Hytter flere ulike hyttemodeller og tilby. Og alt kan tilpasses etter kundens behov. Noen trenger mye plass, andre trenger mindre. Vi har lang erfaring og jobber tett med kunden for å se deres behov best»

I en hektisk hverdag er det ofte liten tid til lange, gode måltider samlet rundt bordet. På hytta tar vi oss tid til å kokkelere både store og små retter inne eller ute i naturen. Vi koser oss lenge rundt bordet og klokken er ikke lenger like viktig som hjemme.

innekos-hytte, hjortero hytter

«Uansett om alpint, fiske eller strikking er din favoritthobby på hytta er vi sikre på at vi i Hjortero Hytter kan hjelpe deg å skape din drømmehytte. Hvor som helst i landet»

Hilsen oss i Hjortero Hytter AS